Starter program – nove poslovne ideje

Za sve koji imaju poslovne ideje, a žele da ih sprovedu u djelo, banjalučki ”Start centar” 16. decembra u prostorijama Socijalno-edukativnog centra organizuje prvi ”Starter”.

Ovaj edukativno-mentorski program predstaviće 10 poslovnih ideja oko kojih su okupljeni pojedinci i timovi, a očekuje se tridesetak učesnika. Učesnici će tokom programa izraditi poslovni model za ideju, naučiti kako da je u 30 sekundi opišu i pripreme petominutnu prezentaciju svoje ideje. Tokom programa, kroz interakciju sa drugim učesnicima, mentorima i na kraju prezentacijom svoje ideje članovima komisije, učesnici će dobiti povratnu informaciju o kvalitetu poslovne ideje i njenoj ostvarivosti.

Predavač i moderator programa je direktor novosadskog ”Poslovnog inkubatora” Đorđe Ćelić, a budućim preduzetnicima na raspolaganju će biti još 10 mentora.

Prvi ”Starter” podržali su Profi Nova d.o.o., Gradska razvojna agencija – CIDEA, Swiss Entrepreneurship program, Virtuo, Ustanova za obrazovanje odraslih – Socijalno edukativni centar, Manja, Red Bull, Vizart Film, DL Plakat, Media Board, Hoć.ba, Banjaluka.com, Academy of Entrepreneurship.