PRODAJA

Poslovnica – Nova Computers

red line

Naša poslovnica Nova Computers je veleprodaja i maloprodaja biro opreme, sa isporukom do krajnjeg kupca.

Adresa: Svetog Save 7-K, 76 300 Bijeljina

Telefon: +387 55 419 097

Email: info@profinova.ba

service-1

PRODAJA KANCELARIJSKOG MATERIJALA

red line

Poslovnica Nova Computers se bavi prodajom širokog asortimana kancelarijskog materijala potrebnog za Vaš kvalitetan i uspješan rad. U našoj ponudi izmedju ostalog imamo papir, registratore, folije, koverte, termo rolne svih dimenzija, fascikle, štampani i promo materijal i ostali sitni kancelarijski materijal. Roba se može naručiti na način koji kupcu najviše odgovara, mejlom, telefonom, direktno u našoj maloprodaji ili veleprodaji ili u nekoj od naših poslovnih jedinica. Naša komercijalna služba će robu isporučiti, takođe po želji kupca, na njegovu adresu u najkraćem roku.

service-2

RAČUNARI I PRATEĆA OPREMA

red line

Nova Computers se bavi prodajom i servisom računara i računarske opreme najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su HP, Lenovo, Asus, Acer, Toshiba, Intel, AMD, Canon, Panasonic i drugi.  Uspješno se bavimo i projektovanjem i izradom računarskih mreža. Dugogodišnji smo certifikovani HP Business partner što je još jedan dokaz kvaliteta naše usluge i opreme koju prodajemo.

kasa-nova

FISKALIZACIJA I FISKALNI UREĐAJI

red line

Od 2008. godine Nova Computers je certifikovani servis za fiskalne kase proizvođača Mikroelektronika AD. U našem prodajnom programu se nalaze svi tipovi kasa ovog proizvođača: Inventa, Altera, Impera, Professional, Hybrid, ME K20 i ME P1000. Naše stručno osoblje će vam pomoći da odaberete pravi uređaj potreban za vašu djelatnost i pružiti vam svu neophodnu pomoć za rad na fiskalnom uređaju.

red-line

NAŠE LOKACIJE

red-line