Budi i TI STARTER!

START Centar iz Banjaluke organizuje četvrti po redu STARTER program koji se održava u Banjaluci 22. septembra 2018. godine.

Pod sloganom Budi I TI STARTER nastavlja se organizacija jednodnevnog edukativno-mentorskog programa namijenjenog pojedincima i timovima koji žele da razvijaju svoje poslovne ideje ili koji žele da nauče konkretne vještine koje mogu koristiti za razvoj svojih poslovnih ideja u nekom budućem periodu.

STARTER program je orijentisan na praktičan rad tako da tokom 12 sati, koliko program traje, učesnici imaju priliku definisati devet ključnih elemenata svog budućeg biznisa, dobiti savjete i smjernice od iskusnih preduzetnika, te steći osnovna znanja kako da svoju poslovnu ideju predstave potencijalnim budućim klijentima, partnerima, investitorima.

Ideja STARTER programa je da učesnicima, pored praktičnih alata, omogući da dobiju konkretne savjete od strane mentora – uspješnih preduzetnika, da se povežu sa drugim učesnicima, razmjene ideje, grade svoju poslovnu mrežu i na taj način ostvare kontakte koji u budućnosti mogu rezultirati saradnjom.

Partneri STARTER programa su: Profi Nova, Virtuo, Vizart Film, DL Plakat.

Više o samom STARTER programu, kao i formu za prijavu, možete pronaći na www.starter.ba